Ginecologie

Un control Ginecologic regulat poate identifica la timp afectiunile ce iti pot pune viata in pericol!

Descoperite in stadii incipiente, afectiunile pot fi tratate mai usor, vindecarea poate fi mai rapida, evitandu-se astfel situatiile dificile sau complicatiile ce pot aparea in timp.

Tocmai de aceea este recomandat ca un control Ginecologic sa se faca anual chiar si atunci cand nu ai simptome. Mentinerea starii de bine este o prioritate si nu trebuie sa astepti sa ai o problema pentru a face o programare la Ginecolog.

Controlul Ginecologic la clinica New Central Med Bacau

In cadrul clinicii New Central Med din Bacau vei fi intampinata de catre un medic specialist si o echipa specializata! In urma consultului, medicul va stabili diagnosticul si dupa caz poate oferi un nou plan de analize ginecologice sau un plan de tratament.

Totodata controlul ginecologic poate fi un moment oportun pentru a dezvolta relatia ta cu medicul ginecolog. Aici ai posibilitatea de a adresa diferite intrebari despre sanatatea feminina si poti primi in acelasi timp sfaturi ce iti pot fi cu adevarat de folos.

Exista o serie de simptome ale bolilor ginecologice pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a te asigura ca esti sanatoasa si ca poti preveni sau trata eventualele probleme.

Este important sa fii atenta la orice simptom neobisnuit sau durere care dureaza mai mult de cateva zile si sa te prezinti la un medic ginecolog pentru un examen complet. Dacă simptomele sunt ignorate se poate ajunge la complicații grave.

Profita chiar acum de pachetul Ginecologic New Central Med

In clinica medicala New Central Med Bacau poti beneficia acum de un pachet Ginecologic la un pret avantajos!

Solicita o programare si pune-ti sanatatea pe primul loc!

Pachet Ginecologic

Consultatie Ginecologica
Ecografie
Analize Medicale

400 RON    300 RON

In Clinica New Central Med punem sanatatea ta pe primul loc!

Dr. Olaru Gabriel,

Medic specialist Obstetrica-Ginecologie

Controlul ginecologic de rutină este esențial pentru menținerea stării de sănătate a oricărei femei! Solicita o programare si beneficiaza de pachetul nostru Cardiologic