Despre Noi

Pentru ca ne-am dorit sa fim langa voi, in cadrul Clinicii Medicale New Central Med din Bacau regasiti urmatoarele:

Laborator de analize Bacau

Unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferim este laboratorul nostru de analize. Echipat cu cele mai noi tehnologii si o echipa experimentata de specialisti, laboratorul nostru poate ajuta la diagnosticarea rapida si precisa a unei game largi de afectiuni..

La New Central Med ne asiguram ca pacientii nostri beneficiaza de cele mai bune si precise rezultate de analize. In plus, dupa efectuarea analizelor ai posibilitatea sa vezi rezultatele acestora direct pe site-ul nostru.

Spitalizare de zi Gratuita prin CAS

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de tine si sa iti oferim cele mai bune servicii, in cadrul clinicii noastre poti beneficia de spitalizare de zi gratuit prin CAS pentru medicina interna si Neurologie.

Astfel poti obtine o evaluare precisa a starii de sanatate, investigatii si tratamente personalizate fara a fi nevoie sa ramai internat pe termen lung.

Examinari medicale, medicina muncii/fise auto - New Central Med

Tot in cadrul clinicii New Central Med poti apela la examinari medicale periodice, dar si de medicina muncii in cazul in care esti angajat de curand sau fise auto pentru obtinere/preschimbare permis si multe altele.

Spitalul de boli cronice si ingrijiri paliative New Central Med “Ileana Cezarina”

Nu in cele din urma ne-am indreptat atentia si asupra persoanelor care sufera de boli cronice sau au nevoie de ingrijiri paliative.

Aici pacientii primesc ingrijirea de inalta calitate, compasiunea si linistea de care au nevoie, in timp ce familiile sunt impacate cu ideea ca aici vor fi tratati cu respectul, grija si atentia de care au nevoie de catre personal specializat, empatic si dedicat profesiei.

In cadrul spitalului punem foarte mult accent pe tratarea pacientului, nu a bolii, iar eforturile noastre sunt indreptate spre ingrijirea de care au nevoie cu adevarat.